Ship Management


I dag, mange rederier outsource de ulike forvaltningsoppgaver påkrevd ved bruk av skip. Vi mener at det er viktig å ha en tett dialog mellom hver annen avdeling som kreves for å kjøre et fartøy. Derfor har vi alle administrasjonsoppgaver under samme tak, inkludert befraktning, teknisk, sikkerhet, bemanning og regnskap. Vi har stor tro på at dette øker sikkerheten og driften av våre skip.


Aeron er en totalentreprenør av marine og offshore Varme, ventilasjon og air-condition, HVAC-systemer. Vi er en ledende leverandør av komplette HVAC-systemer til den globale skipsindustrien. Hovedkontoret vårt ligger i den norske kystbyen Flekkefjord.

Systemer er utformet for å sikre optimale klimaløsninger for mennesker, varer, maskiner og instrumenter ombord alle typer skip. Vi ønsker å være involvert i alle stadier av byggeprosessen, samt i løpet av levetiden for installerte systemer.  Med nesten 30 års erfaring innen VVS-bedrift, har AERON utviklet en høy kvalitet produktspekter spesialdesignet for skip miljøer. År i bransjen har slått oss til en pålitelig selskap med en god track record. Aeron gjør skipsbygging enda mer attraktiv gjennom å tilby spesialiserte produkter og tjenester som er skreddersydd for moderne kvalitets skip.